”UNRWA Policy presentation i Knesset ” genom zoom Månd 7 mars Kl.8.00-10.00 (svensk tid)

Av | mars 23, 2023

Inbjudan: 

Registrera dig för ”UNRWA Policy Knesset Briefing” mån 7 mars – genom zoom eller personligen.

Länk till Zoom: 

https://tinyurl.com/2p84cc2c

Den 7 mars 2022 Kl. 8 -10 (svensk tid) kommer Bedein Center, som arbetar tillsammans med Knesset för en förändring av UNRWA:s policy, att sammanträda i närvaro av de diplomater och länder som representerar de största givarna till UNRWA.

Vi kommer att presentera vårt omfattande material om UNRWA:s läroplan och våra utredningar av dess inblandning i terrorism och organiserad brottslighet. Vårt team kommer att hålla presentationen för den diplomatiska världen från Knesset i Jerusalem.

De diplomater som understödjer UNRWA försäkrar oss dagligen genom FN att all hjälp går igenom en grundlig process för att säkerställa att humanitärt bistånd inte försnillas bort eller är kopplat till terroruppvigling. Center for Near East Policy Research har nu genom ytterligare filmteam täckt de senaste händelserna kopplat till UNRWA. Den nya arbetsgruppen för förändring av UNRWA:s policy kommer att ge en information som inte varit tillgänglig tidigare. Det inkluderar filmer som Bedein Center for Near East Policy Research genomfört på plats för att dokumentera UNRWA:s indiskretion. 

Centret har åter igen översätt från arabiska den undersökning som Dr. Arnon Groiss gjort av PA:s läroböcker använda i UNRWA. Dr. Groiss har granskat mer än 1000 läroböcker som tillhandahållits UNRWA. 

Dessutom kommer två veteraner från den israeliska underrättelsetjänsten, som var och en tillbringade mer än 40 år av rapportering om underrättelser i den palestinska arabiska sektorn, att förse diplomaterna på presentationen med uppdaterade data om hur UNRWA idag är djupt involverade i terrorism och organiserad brottslighet.

Filmen ”UNRWA Ignites Jerusalem”¸ bjuder in diplomater att se presentationen, som skildrar hur UNRWA hetsar upp araber i Jerusalem till våldsamt uppror – med bilder inspelade på plats, sällan sett i mainstream media:
Beväpnade UNRWA-upprorsmakare som demonstrerar att Israel måste avlägsna judarna från Jerusalem och från Tempelberget, följt av intervjuer av ungdomar och barn, som med deras egna ord, uttrycker sin beslutsamhet att bekämpa Israel till döds.

Efter filmen kommer Bedein-centret att dela med sig av de nya läroböckerna från den palestinska myndigheten samt en studie som dokumenterar att ungdomsklubbar inom UNRWA predikar väpnat uppror mot Israels myndighet över Jerusalem.

Center for Near East Policy Research välkomnar nu till denna presentation i Knesset den 7 mars Kl 8-10.00, för en förändring av UNRWA:s policy. 

Länk till Zoom: 

https://tinyurl.com/2p84cc2cDavid BedeinDirector Center For Near East Policy Research
Sara LönnströmOrdf. Sweden UNRWA Reform

https://israelbehindthenews.com/2022/02/18/the-knesset-task-force-for-unrwa-policy-research/